Παξοί - Αντίπαξοι

Ελάτε μαζί μας για μια μοναδική εμπειρία με μια εκδρομή-κρουαζιέρα στους Παξούς και τους Αντίπαξους. Ξεκινώντας το πρωί από το λιμάνι των Συβότων θα επισκεφθούμε τη Λάκκα, ένα φυσικό λιμάνι στο βόρειο τμήμα των Παξών. Κάνοντας το γύρο του νησιού, θα συναντήσουμε την απόλυτη αρχιτεκτονική της φύσης! Φυσικές σπηλιές και απόκρυμνες πλαγιές δένουν αρμονικά με τις μικρές ακτές και το γαλάζιο της θάλασσας.


Μίνι κρουαζιέρα στα νησάκια των Συβότων

Ανακαλύψτε την ασύγκριτη ομορφιά της περιοχής γύρω από τα Σύβοτα, όπου σας περιμένουν τα 3 εξωτικά νησάκια! Το γραφείο μας διοργανώνει καθημερινά ωριαίες κρουαζιέρες με γραφικό καϊκάκι και δίνουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν αξέχαστες στιγμές και να απολάυσουν το μπάνιο τους στα κρυστάλλινα και γαλαζοπράσινα νερά στις παραλίες "Πισίνα" και "Διαπόρι".


Πάργα

Η Πάργα, αποτελεί ένα ειδυλλιακό θέρετρο που βρίσκεται μεταξύ της παραθαλάσσιας περιοχής Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας και συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα. Ένα από τα πιο γραφικά και κοσμοπολίτικα σημεία της βόρειοδυτικής Ελλάδας, η πανέμορφη Πάργα σας προκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τη μακραίωνη ιστορία της, τις ποικίλες φυσικές ομορφιές της και τη φιλοξενία των κατοίκων της.


Νεκρομαντείο

Κοντά στη θάλασσα ήταν η Αχερουσία λίμνη και το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, όταν ο Οδυσσέας κατέβηκε στον Αδη για να συναντήσει τους νεκρούς συγγενείς και φίλους του.

Νεότερες αρχαιολογικές έρευνες επαληθεύουν την εικόνα που είχε ο Ομηρος για την τοπογραφία της περιοχής όταν περιέγραφε στην «Οδύσσεια» τη σκηνή κατάβασης του ήρωα στον κάτω κόσμο.


Γιρομέρι

Ιδρυτής και πρώτος κτίτωρ της Μονής είναι ο Όσιος Νείλος ο Εριχιώτης (1228-1334) Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή, από την αυτοκρατορική γενιά των Λασκάρεων. Έγινε μοναχός σε πολύ νεαρή ηλικία στην περίφημη Μονή των Ακοιμήτων όπου από Νικόλαος μετονομάσθηκε Νείλος.


Μουσείο Ηγουμενίτσας

Η Θεσπρωτία, από τους πιο ορεινούς και απομονωμένους Νομούς στη βορειοδυτική άκρη της Ελλάδας έχει να επιδείξει πλήθος αρχαιολογικών μνημείων και ευρημάτων από την Παλαιολιθική μέχρι τη Βυζαντινή Εποχή. Οι ανασκαφικές έρευνες των τελευταίων δεκαετιών έφεραν στο φως νέα στοιχεία και ευρήματα, τα οποία μαζί με τα παλαιότερα αποτέλεσαν το υλικό δημιουργίας της έκθεσης του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου.


Προηγούμενη12Επόμενη
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: (+30) 26650 93411
Email: aquariustravel.gr@gmail.com
Σύβοτα
46 100 Θεσπρωτία
Ελλάδα

Χάρτης Συβότων
Ο Καιρός Στα Σύβοτα
°C %
Σύβοτα Κάμερα 1 & 2
Σύβοτα Κάμερα Σύβοτα Κάμερα
Σύβοτα - Video
Copyright © 2010 - 2019 Aquarius Travel